Wednesday, April 17, 2024
spot_img
61. Festival Zabavne Glazbe SplitPetar Grašo o Splitskom festivalu

Petar Grašo o Splitskom festivalu

Jedan od najpopularnijih hrvatskih glazbenih izvođača i kantautora koji je tijekom
godina postao i jedno od zaštitnih lica Splitskog festivala video pozivom se danas obratio svimobožavateljima i pratiteljima pozivajući ih na ovogodišnje 61. izdanje legendarne glazbenemanifestacije koja već odbrojava dane do svojeg početka.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Splitski festival official (@splitskifestival)

U emotivnom obraćanju Petar je iskreno
rekao koliko mu znači naš festival i zašto mu je jedan od najdražih susreta s publikom od samogpočetka bogate karijere.

Jedan od najuspješnijih pop autora i pjevača mlađe generacije kojeg samo na društvenim
mrežama svakodnevno prati gotovo dva milijuna pratitelja nada se najboljem izdanju festivala do sada, ovog srpnja u rodnom Splitu.

Nije tajna da se Petar i splitska publika obožavaju, kao i da Splitskifestival u Grašinom srcu zauzima posebno mjesto još i prije osvajanja prvog festivalskog Grand Prixa s
pjesmom „Vera od suvog zlata“, te trijumfalne pobjede po glasovima žirija s uspješnicom „Uvik isti“ koja je osvojila vrhove svih glazbenih top ljestvica u zemlji te dogodine dobila nagradu za najemitiraniju pjesmu festivala, a ništa lošije kod hrvatske publike nije prošla ni legendarna pjesma „Moje zlato“ koja je 2015. odnijela apsolutnu pobjedu.

Dobri poznavatelji festivala još uvijek pamte njegovo posljednje pojavljivanje na Prokurativama čijim je koncertom otvoren festival prije točno dvije godine kad je dupkom puno gledalište pjevalo njegove najveće glazbene hitove i kad su ga Splićani u zboru podržali dajući mu do znanja koliko ga obožavaju.

Povezani članci

NAJČITANIJI