Monday, September 25, 2023
spot_img
61. Festival Zabavne Glazbe SplitVijestiNa dobro vam došla Sudamja!

Na dobro vam došla Sudamja!

Na dobro vam došla Sudamja!
Višestoljetna tradicija u Splitu proslava je blagdana sv. Dujma, zaštitnika Grada pod Marjanom. Iako je na desetke tisuća ljudi iz cijele Hrvatske na Rivi godinama feštalo uz brojna poznata glazbena imena, ove godine zbog epidemiološke situacije, baš kao i protekle 2020., fjera svetog Duje bit će proslavljena u emitiranje Gibonnijevog koncerta na nacionalnoj televiziji.
Grad Split je organizirao u produkciji Dalmacija koncerta, organizatorom Splitskog festivala, koji slovi za jedan od najpopularnijih događaja na ovim prostorima već desetljećima, Gibonnijev koncert kao dar svim Splićankama i Splićanima.
Za ovu priliku koncert je snimljen prije nekoliko dana na Vidlici bez publike, a javnost će spektakl koji je priredio Gibonni moći gledati pred malim ekranima i u udobnosti svog doma zapjevati i zaplesati uz njegove hitove. Emitiranje će biti večeras na HTV2 u 20:40, a također, od večeras ćete ga moći pogledati i na našem Youtube kanalu Dalmacija Music Channel (DMC) https://youtube.com/c/DalmacijaMusicChannel
Ovim putem, Splitski festival, svim Splićanima i Splićankama čestita dan zaštitnika najlipšeg grada na svitu, grada Splita uz nadu da će fešta i šušur, koji će danas izostati, biti nadoknađeni koncertima koji su u pripremi za najčuveniji festival u ovom dijelu Europe!
Foto: @sapa.split

Povezani članci

NAJČITANIJI