Saturday, July 13, 2024
spot_img
61. Festival Zabavne Glazbe SplitVijestiČestitke Zagrebačkom festivalu na izvrsnoj organizaciji 68. izdanja

Čestitke Zagrebačkom festivalu na izvrsnoj organizaciji 68. izdanja

Splitski festival čestita najstarijem, Zagrebačkom festivalu na 68. izdanju, kao i ovogodišnjem pobjedniku Matiji Cveku s pjesmom “Ptice“.

Iako su Split i Zagreb naizgled „sportski rivali“, ali to nije slučaj kada je u pitanju glazba. Splitski i Zagrebački festival zajedno čine sliku hrvatske zabavne glazbe te dugi niz godina pokrivaju bogatu lepezu glazbenih stilova. Svojom suradnjom i međusobnim poštivanjem uvelike doprinose razvoju glazbe u Lijepoj našoj.

Organizacija Splitskog festivala i sama se uvjerila u teškoće koje je zadala aktualna epidemija korona virusa, kada je u pitanju održavanje festivala, stoga ovim putem čestita Zagrebačkom festivalu na besprijekornoj produkciji i modernoj scenografiji.

Lijepo je vidjeti glazbenike da napokon sviraju uživo i da su se vratili na ono staro normalno. S druge strane publika je sigurno uživala u novim pjesmama, iako preko malih ekrana. Čestitam i Branimiru Mihaljeviću na njegovoj prvoj organizaciji Zagrebačkog festivala otkako je na funkciji umjetničkog direktora.”- izjavio je Tomislav Mrduljaš, direktor Splitskog festivala.

Dokaz je ovo da glazbu ništa ne može zaustaviti te da će ona uvijek pronaći put do svoje publike.

Povezani članci

NAJČITANIJI