Saturday, December 2, 2023
spot_img
VideoDa je uzbuđenje na vrhuncu te da jedva čekaju koncerte s kojima...

Da je uzbuđenje na vrhuncu te da jedva čekaju koncerte s kojima dolaze i druženja, potvrdili su i sami glazbenici.

Odbrojavanje do Splitskog festivala službeno je počelo, a 61. izdanje podno Marjana ove godine dolazi u nikad bogatijem ruhu, ističe novinar IN Magazina Nove TV, Hrvoje Krolo. Kao i uvijek, glazbenici se odazovu svakom događaju u organizaciji Dalmacija koncerta, direkcije Splitskog festivala, no ovog puta im je okupljanje bilo posebno značajno obzirom da koncerata nije bilo nešto više od godinu dana, a čini se da su im nedostajale i međusobne “ćakule”.

Da je uzbuđenje na vrhuncu te da jedva čekaju koncerte s kojima dolaze i druženja, potvrdili su i sami glazbenici.

Ne znam kad sam vidio ovoliko svojih kolega na presici, ali došli smo od srca podržati Splitski festival“,istaknuo je Jole.

Vjerojatno je jedan od razloga što u biti ljudi imaju puno manje obveza nego šta si imali, pa su svi našli vremena da dođu ovamo danas i podrže Splitski festival“, složio se Alen Nižetić s Jolom.

Danas kad sam došla, toliko sam se ugodno iznenadila jer ove ljude nisam vidjela predugo“, kaže Domenica.

Neno Belan je pak zaključio da je predstavljanje programa festivala i generalnog sponzora Splitskog festivala, tvrtke Bobis, ujedno i najava spektakla.
Neka lijepa vibra već se stvara oko festivala i to mi je drago jer festival je jako bitan za grad Split i treba ga njegovati i čuvati.

Drago mi je što neke vidim, nije mi drago da su svi smršavjeli. Ja sam mislio da sam bacio tri kile, ali svi su bolji od mene, moram pojačat trening“, šali se Dražen Zečić.

Osim predstavljanja generalnog sponzora Splitskog festivala, tvrtke Bobis, presica je najava pravog šušura na Rivi koji će donijeti sedmodnevni program.
Što su još glazbenici otkrili Hrvoju Kroli i tko je povratnik na ovogodišnjem Splitskom festivalu nakon više od 10 godina pauze, doznajte u prilogu IN Magazina Nove TV.

Povezani članci

NAJČITANIJI