Saturday, December 2, 2023
spot_img
61. Festival Zabavne Glazbe SplitVijestiSvečani čin potpisivanja generalnog sponzorstva sa tvrtkom Bobis

Svečani čin potpisivanja generalnog sponzorstva sa tvrtkom Bobis

Bobis d.d., hrvatska tvrtka iz Splita koja se bavi proizvodnjom konditorskih proizvoda, osnovana 1949. godine, bila je jedna od najvećih slastičarskih tvrtki u Splitu, Dalmaciji i regiji, te jedan od najpriznatijih proizvođača slastica. Danas, nedavnim otvaranjem nove moderne tvornice, tvrtka BOBIS spremna je za novi veliki uzlet i velikim koracima kreće naprijed u nove poslovne izazove i uspjehe.
Velika nam je čast i zadovoljstvo što je tvrtka BOBIS upravo u trenutku svog velikog uzleta odlučila značajno podržati Splitski festival, koji je baš upravo kao i tvrtka BOBIS, veliki , tradicionalni splitski brend, doduše nešto malo mlađi.

Ove lijepe splitske poveznice, koje, i povijesno i svojim entitetom, prirodno sljubljuju ime BOBIS sa tradicijom i simbolima grada Splita, baš poput Splitskog festivala koji se time ponosi. A biti jednim od simbola našega Grada velika je čast, ponos i odgovornost, uzvišena činjenica koju baštinimo evo već punih 61. godinu.
Ne treba to kriti, podrška ove godine nam je iznimno bitna, zbog svih razloga ovog specifičnog vremena koje proživljavamo, a kojih smo svjedoci svakodnevno, naravno posebno obzirom na ovu krizu uzrokovanu pandemijom.

Stoga ovim svečanim činom potpisivanja GENERALNOG SPONZORSTVA, javno zahvaljujemo eminentnoj tvrtki BOBIS, što su kao predstavnik jedne divne splitske tradicije, prepoznali trenutnu situaciju kao presudnu za stati uz bok hrvatskim projektima koji čuvaju našu glazbenu baštinu, baš poput Splitskog festivala koji to čini evo već 61 godinu, korona krizi usprkos i ove godine.

foto Sapa

Sa punim ponosom ove 2021. godine Splitski festival razvit će svoja glazbena krila poput slavnog, svevremenskog „Galeba“, uzletjeti glazbenim nebom širom Lijepe naše, ovaj put pod znakom i imenom tvrtke BOBIS, novog GENERALNOG SPONZORA čitave ovogodišnje manifestacije.

Povezani članci

NAJČITANIJI