Monday, September 25, 2023
spot_img
Arhiva FestivalaZanimljivostiMassimo na Prokurativama

Massimo na Prokurativama

Ovacijama publike je ispraćen Massimo s Prokurativa nakon dvosatnog spektakularnog koncerta kojim je počeo 58.Splitski festival.

– Dobra večer dragi Splite, jedva smo dočekali  festival s dubokom povijesti.

Velika mi je čast biti dio ovog festivala koji je dio svih nas, hvala vam što ste večeras ovdje – poručio je iskreno uvodno Massimo.
Iznimni glazbenik je povratkom na ‘bis’ te naklonom gledateljima pokazao kako se osjeća nakon čarobne večeri.
Teško je izdvojiti vrhunac, jer, kako je rekla jedna gledateljica koja je pjevala sve pjesme naizust, cijeli koncert je bio jedan vrhunac.

Proveo je publiku kroz nove skladbe s netom izdanog albuma ‘Sada’ poput ‘Nama se nikud ne žuri’ do vječnih pjesama ‘Sjaj u tami’, ‘Odjednom ti’, ‘Da mogu’, ‘Indija’, ‘Stranac u noći’…

Nakon dvosatnog spektakularnog koncerta kojim je počeo 58.Splitski festival

Tijekom koncerta sjetio se karizmatični pjevač istinskih glazbenih veličina koje nisu više s nama, Dina Dvornika i Arsena Dedića, a publika im je dugotrajnim pljeskom još jednom odala počast. 

Massimo, izvor 24sata

Više puta pohvalio je produkciju Splitskog festivala, zahvaljujući kojoj se maksimalno uživalo u dobrom zvuku. Svaki detalj je bio na svom mjestu prve večeri 58. Festivala zabavne glazbe…
Massimo je, podvucimo, održao koncert za pamćenje. 

Otkako je promijenjen koncept Splitskog festivala, podsjetimo, na Prokurativama se do sada istinski uživalo u nezaboravnim koncertima koje su priuštili Oliver i Hauser, Parni Valjak, Josipa Lisac i Gibonni. 

Kao i prethodne godine, dodajmo, Splitski festival je dolaskom podržao i gradonačelnik Andro Krstulović Opara.

Povezani članci

NAJČITANIJI